Design V E R S A T I L E

SISUSTUSSUUNNITTELUPALVELUT

 

Remontti- ja uudiskohteiden kokonaisvaltainen sisustus- ja tilasuunnitelu.

 

MOSAIIKKITEOKSET JA 3D-WALLDESIGN-TEOKSET

 

Versatile Designin toiminnan ytimessä ovat kodin märkätiloihin soveltuvat mosaiikkiteokset, joiden inspiraatio lähtee usein suomalaisesta luonnosta tai asiakkaan elämäntarinasta ja  kiinnostuksen kohteista. Mosaiikkiteos vangitsee katseen myös esimerkiksi eteisessä, keittiön tai kylpyhuoneen tasossa, takan läheisyydessä tai puutarhassa. Mosaiikkiteoksen ei tarvitse olla pelkästään pintaa, vaan siihen voidaan yhdistää ennen näkemättömällä tavalla myös muita funktioita, kuten erilaisia keraamisia säilytysratkaisuja. Suunnittelusta, toteutuksesta ja asennuksesta vastaa Versatile Design.

 

Työt ovat pääsääntöisesti tilaustöitä, mutta ajoittain sivustolle saattaa tulla kuvia asennusta vaille valmiista myytävistä töistä. Työt myydään paikalleen asennettuina.

 

VEDENERISTYSTYÖT

 

Kodin märkätilojen vedeneristystyöt huolellisesti VTT:n myöntämällä sertifikaatilla.

 

LAATOITUSTYÖT

 

Laatoitustyöt valmiiksi tasoitetulle pinnalle.

 

KYLPYHUONEEN UUDISTAMINEN

 

Mikäli kylpyhuone on muuten rakenteiltaan kunnossa, mutta laatat eivät miellytä, tiedustele Versatile Designilta kylpyhuoneesi uudistamismahdollisuudesta. Pava Resinen valmistamilla luonnon kalkki- ja hartsipinnoitteilla kylpyhuone on mahdollista päivittää tyylikkäästi. Kalkki- ja hartsipinnoitettuihin kohteisiin on mahdollista yhdistää esimerkiksi seinään integroituvia kolmiulotteisia säilytyselementtejä.

 

LASTENHUONEIDEN SISUSTUSSUUNNITTELU

 

Lasten tarpeet ovat Versatile Designille erityisen tärkeitä. Versatile Designin suunnittelemista lastenhuoneista heijastuu suunnittelijan pedagoginen ja kasvatuksellinen kokemus ja intohimo suunnitella ja toteuttaa lapsen ikäkauden ja kehitysvaiheet huomioivia lastenhuoneiden kekseliäitä sisustuskokonaisuuksia. Nykyaikana, jolloin teknologian virikkeet kilpailevat perinteisten leikkien kanssa, on lapsen huoneen viihtyisyyteen valaistukseen kiinnitettävä erityisesti huomiota, koska perinteinen leikki on lapsen kehityksen kannalta hyvin tärkeää. Lastenhuoneen kalusteita ja säilytysratkaisuja valmistetaan myös asiakkaan toiveiden ja tyylin mukaan (esim. sänkyihin verho- ja ritarikatokset, säilytyshyllyköt, lasten keittiöt, nukkekoti ja sen kalusteet jne.), jolloin sinulla on mahdollisuus saada lapsellesi ainutlaatuisia laadukkaista materiaaleista valmistettuja kotimaisia tuotteita, joita kaupasta et valmiina saa, ja jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

 

PUUTARHASUUNNITTELU

 

Mikäli unelmoit, että pihasi voisi olla muutakin kuin tasaisen tylsä nurmikenttä parilla pensaalla, kysy lisää puutarhan suunnittelupalveluista. Katso kuvia toteutuneista töistä täältä.